Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Variációk egy témára

Még mindig az új villanytűzhely lázában égek. ;o) Ezért mindent újra kell próbájak, és minden olyan, mintha még sosem sütöttem volna ilyet.

Most 2 nap különbséggel megsütöttem ugyan azt a kenyeret jénaiban, és formában is. Végre nekem is lett szép ropogós sötét héjú kenyérkém. Juh-héjjjjj!!! :o) És sokkal levegősebbek is lettek a kenyerek.

Limara beváltja alapján a recept: 60 dkg BL80 liszt, 2-2 tk búzacsíra, és -korpa, 2-3 ek burgonyapehely, 2 tk só, 1 tk cukor, 3,25dl víz, 2,5 ek olaj, csipet aszkorbin, 1,5dkg élesztő.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.