Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Croissant - gyorsan, finomat

Ez is egy olyan péksütemény, amire sosem vállalkoztam volna, ha Limara meg nem reformálja, a mai rohanó világnak. Már régóta nézegetem. Előző napról maradt gulyásleves, és eszembe jutott: Most vagy soha! Nem bántam meg! Kamilla és a leves ;o) kedvéért készült csokis, az enyémért pedig sajtos.

Ahogy fent említettem ez a recept is Limarától való: Express croissant néven. A tésztán annyit változtattam, hogy mivel nem volt itthon joghurt, lecseréltem 10 grammal kevesebb tejre. A csokisakba két kocka csokit raktam. A sajtosokba sajtszelővel szélesebb, vékony szeleteket raktam, és a tésztával együtt feltekertem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szíiria Damaszkusz

(Tögyi Julianna, 2010.05.11 08:12)

Szia Emes.Már megint itt vagyok.Meg szeretnélek kérni,hogy Limara csokiskifliét bemásolnád magadhoz.Nem tudom elérni még a tárolt változatban sem.Köszönöm,szép napot.

Szíria

(Tögyi Julianna, 2010.05.05 10:10)

Szia Emes.Megpróbáltam,amit tanávsoltál.Így már meg tudom nyitni az oldalakat,csak épp az aktuális recepteket láthatom.Úgyhogy,valószínüleg fogok még nálad jelentkezni segítségért.Szép napot,jó sütögetést.Limara ha látod,neked is ezt kívánom.Puszi lányok.

Szíria

(Tögyi Julianna, 2010.05.02 12:51)

Emes koszi,hogy adtál egy tippet.Meg fogom próbálni és írok,Köszi,puszi.

www.emes.eoldal.hu

(emes, 2010.05.02 11:19)

Juli! Semmi baj! Fő, hogy végre hozzájutottál a recepthez. :o) Nekem is felugrik néha más oldal, ha Limara oldalára kattintok, de nálam bevált, hogy ha a Google-ba beütöm, és kiadja a találati listát, akkor a "tárolt változat"-ra klikkelek, és akkor bejön az oldal szépen. Próbáld ki, hátha nálad is sikerül.
Jó sütögetést!

Szíria

(Tögyi Julianna, 2010.05.02 09:55)

Sziasztok,puszi nektek.Limara drága megkaptam a leveled,nagyon köszönöm.Emes ne haragudj,hogy itt értekezk de már szinte feladtam,hogy kipróbáljam,amiket süttök,mire hála rád találtam.Neked is köszönöm a lehetöséget.Sziasztok,szép hétvégét.

www.emes.eoldal.hu

(emes, 2010.05.01 20:43)

Juli! Köszönöm szépen! :o) Látom, Limara már segített, de ha mégsem kapnád meg írj, és kiteszem neked ide.

Limara! Köszönöm szépen a dícséretet! Jó tanárom volt. :o) Ha kilinkelsz, az számomra nagy elismerés. El sem hiszem! 2x kellett elolvasnom, mire befogadta az agyam a kérdést. ;o) Köszönöm szépen!

limarapeksege@gmail.com

(Limara, 2010.05.01 19:01)

Kilinkelhetlek hozzám? :)

limarapeksege@gmail.com

(Limara, 2010.05.01 18:56)

gyönyörűségesek! :)))

Juli! Elküldöm neked mail-ban:)

Szíiria Damaszkusz

(Tögyi Julianna, 2010.05.01 13:59)

Szia.Emes.Nagyon szép lett a croassanod.Kedvet kaptam én is hozzá.Megtennéd,hogy ide írod a receptet,mert a Limaráéhoz hasonló oldalokra nem enged belépni.Söt már az eamailjeimet sem küldi Limarának.Köszi,Juli.